Oameni minunati

Weekend-ul care a trecut a fost pentru noi unul deosebit si asta pentru ca am intalnit oameni deosebiti. La Satu Mare. Mai precis, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Satu Mare.

Zeci de copii cu educatorii si profesorii lor de la gradinitele si scolile satmarene, impreuna cu parintii, bunicii si rudele lor au venit sa ne ajute,  incantand privirile si umpland sufletele de veselie intr-un spectacol umanitar pentru al nostru Stefanut. Organizat  de  echipa Zibo.ro in frunte cu Aurel si Delia Racautanu, doi oameni deosebit de ospitalieri si sufletisti care au investit mult efort si implicare, spectacolul a adus laolalta atat vedete cat si oameni simpli, pentru a-i oferi lui Stefan o alta sansa de a ajunge la tratament in Ucraina. O prezenta deosebit de agreabila si importanta pentru toti cei de acolo a fost cea a lui Cabral Ibacka. Impreuna cu satmarencele Raluca Jofi şi Mihaela Avasi, el a prezentat spectacolul si chiar a „vandut” pentru Stefanut sute de autografe si poze cu (cred) mai toti invitatii din sala. Acestia puneau „un banut” in urna special amenajata, pentru a putea primi autograf.  „Banut cu banut, pentru Stefanut” 🙂

Cabral l-a indragit pe Stefanut inca de la primul „dialog” , a pus mult suflet in a-l ajuta si a participat activ la licitatia organizata de-a lungul spectacolului. S-au vandut desene realizate de copiii paricipanti la Campania „Schimb de jucarii”, peste 30 calendare Zibo– bebelusi frumosi,  tablouri cu picturi realizate de tânărul artist certezean Vasile Marina, 20 de poze artistice oferite de Vest Vision Foto Club Satu Mare şi produse apicole oferite cu mult drag de noul nostru prieten Dl. Săbăduş, alias „albinuta veninoasa”, care detine un magazin de produse apicole si naturiste si care ne-a daruit „sanatate la borcan” intregii familii si o punga plina de figurine multicolore din ceara pentru puiutul nostru.

Solistii Aldo Blaga şi TzikaSax l-au luat si pe Stefanut cu ei pe scena si au cantat minunat pentru el, precum si Anamaria Pteancu, Ştefania şi Hermina Hotca, ansamblul “Cununiţa năzdrăvană”, Ralutuu, Vlad Pop si, mai ales copiii superbi si extrem de dragalasi si talentati de la gradinitele si scolile satmarene. Chiar s-a imprietenit Stefanut cu doi dintre ei: Ionut si Casian. Spre final a participat si trupa de dans Black & White Angels, iar totul a fost mediatizat si transmis live de Nord-vest TV si Gazeta de Nord-Vest.  Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Satu-Mare si al sponsorilor Gerodar, Hotel Aramia si restaurantul Moara cu Noroc.

Multumim tuturor celor prezenti la spectacol si celor implicati in realizarea lui. Desi a fost frig in sala, atmosfera a fost deosebit de placuta, calda si vesela, iar Stefi a fost cat se poate de implicat si bucuros de toti de acolo (un rol deosebit l-a avut si Mascota Zibo care a incalzit copiii alergandu-i si imbratisandu-i cu drag). Nu in ultimul rand, multumim pentru gazduire si masa conducerii si personalului Hotelului „Aramia” , unde ne-am simtit foarte bine primiti si tratati.  Faptul ca am fost cazati la acelasi hotel cu Cabral si chiar ca aparem impreuna in Cartea de Oaspeti a hotelului ne-a facut sa simtim inca o data bunatatea si simplitatea oamenilor din acea zona, cat si a „umanului” Cabral.       Va iubim!

P.S. Am aflat de la Dl. Racautanu ca suma colectata in urna din cadrul spectacolului umanitar este de 5.077 lei.  Banii vor fi virati in conturile Asociatiei „Zambet si Suflet”, patronata de Cabral care ii va redirectiona in contul Clinicii din Ucraina

Multumim si Doamne Ajuta!

Un gând despre „Oameni minunati

  1. Pingback: Voi de ce faceti fapte bune? « ziborianul

Lasă un comentariu