Am reusit! Voi ne-ati ajutat si impreuna am reusit!

http://www.zambetsisuflet.ro/s-au-strans-banii-s-a-strans-suma-stefanut-pleaca-la-tratament-multumim-frumos/

Suntem foarte bucurosi sa va anuntam ca s-a strans suma si ca duminica seara plecam in sfarsit cu Stefanut in Ucraina la tratament! Si asta datorita voua dragilor, celor ce l-ati sustinut pe Stefanut,  l-ati  ajutat, incurajat si iubit! Am pornit de unii singuri sa facem posibila aceasta a 7-a terapie intensiva pentru Stefanut, insa pe parcurs ne-am facut multi prieteni, adica pe voi toti, care ne-ati ajutat in multe feluri.  MULTUMIM DIN SUFLET TUTUROR ce „se stiu cu musca pe caciula” si stati pe aproape caci va vom tine la curent cu recuperarea lui Stefanut, vom pune poze de la tratament si, speram, doar vesti bune!

A fost o „lupta” contra cronometru, cu final la fel de intens, caci astazi, in ultima zi de plata a facturii de la clinica, in ultima ora in care banca mai era deschisa, Cabral si Artemis prin Asociatia „Zambet si Suflet” ne-au bucurat platind factura integral, chiar au mai pus bani din asociatie (comisionul de transfer bancar de 35 eur, din cate am inteles) si pentru asta le foarte multumim! Va urma si op-ul..

Asadar suntem onorati si bucurosi ca i-am cunoscut si ca v-am cunoscut pe toti ce ne-ati ajutat in aceasta campanie si va spunem sincer ca speram din tot sufletul sa nu mai fie nevoie de prea multe tratamente pana cand Stefan se va insanatosi! Bine ar fi ca cel ce incepe de luni sa fie printre ultimele! Si, Aurel, te rugam sa faci cumva ca toti acei copii minunati ce au dansat si cantat pentru Stefanut la spectacol sa afle ca Stefanut pleaca in Ucraina si datorita lor! Si nu in ultimul rand, Razvan Moldovan si Cristi Ardeleanu, va multumim voua, lui Codrin si prietenilor vostri minunati ce au licitat si plusat pentru Stefanut!

Multumim fiecaruia pentru fiecare leut sau vorba buna!

Doamne ajuta!

Un gând despre „Am reusit! Voi ne-ati ajutat si impreuna am reusit!

  1. Pingback: Un weekend excelent!! « ziborianul

Lasă un comentariu