Progrese, progrese… la 4 anisori, 1 m si 2 cm inaltime si 19 kg!

Ne laudam cu progrese si nu mici, ci destul de importante. Chiar la aniversarea a 4 anisori, Stefanutul nostru a invatat ceva nou: sa sufle. Dar sa sufle tare! Cu obrajorii umflati si buzitele stranse, a reusit sa stinga cele 4 lumanarele de pe al lui tortulet, incantat si el ca si „marea adunare” ce-l inconjura. La sfarsit sampania de copii a izbucnit si paharele s-au umplut de bule colorate si parfumate, spre deliciul vecinutelor aflate la petrecere (si al lui Vlad). Adultii au fost spectatori, doar din tort le-am dat „sa guste”, restul la pitici. A fost desmatul lor, demential.

Dansul pe sub „cordelina”, iar a incantat pe mama Stefanutului si pe fetitele prezente, cand Stefi tasneste din spatele fetelor sa treaca pe sub cordelina. Dar nu c apana acum in pas alergator si nestiutor, nu, nu.. ci cu pieptu-i vanjos inainte, incetinel-incetinel, cu mutrita de Don Juan cu gropite-n obrajori, de ti-era mai mare dragul sa-l privesti. Un murmur de uimire si rasete s-a lasat apoi peste „imensa” curte de 500 mp cu tot cu casa a Stefanutului. Cei doi motanei asteptau cumintei pe un sac incalzit de soare, dupa trei ore de alergaturi si strambe date de copii. Dar nici „dansul pinguinului” nu a fost mai prejos, cand fetele se tineau de mijlocel si „hop, hop”, in frunte cu Stefi dansatorul, topaind doar ajutat de mamica lui. Cateva topaituri le-a executat si de unul singur, insa inspre poarta, crezand ca mergem la calul vecinului. Neah, petrecerea nu s-a incheiat inca. Doar avem invitati. Nasi, fini, bunici si vecini, matusici si pisici, toti trebuie serviti! 😀 (-am gasit alta rima).

Caci demult nu i-am mai avut in asa formatie  (aproape) completa, mi-am permis sa fac o poza de grup cu d’alde Moise si anexele. O sa ramana „la dosar” pan’ la anu’ cand speram sa fie tooot neamul adunat. Inca de p-acum va chemam, cu mic, cu mare!

Deh, copiii au obosit, dar cei mari s-au incins! Vremea a fost minunata pentru puiutul sarbatorit, iar invitatii cu voie buna. La sfarsit s-au desfacut cadoutele, Stefi alegand din toate cutia de kinder plina de ciocolate, pe care tacticos a plimbat-o peste tot, ca pe un animalut… sau ceva de genu’. Ciudata indeletnicire, abia astept sa-i gasesc „noima”. Poate cand va vrea sa vorbeasca, sa ne uimeasca si pe noi cu logica lui beton, haoiasa si surprinzatoare!

Pana atunci, sa mai ridicam un pahar in cinstea lui Stefanut si sa-i uram in cor „Multi ani, traiasca!” cu sanatate la maxim!

Am incalecat pe .. sa si v-am povestit astfel :p (caci dupa ce au plecat invitatii tot m-a santajat si a primit ce a vrut, sa se urce in caruta vecinului. Nah!

Reclame

Un gând despre „Progrese, progrese… la 4 anisori, 1 m si 2 cm inaltime si 19 kg!

  1. Pingback: Progrese, progrese… la 4 anisori, 1 m si 2 cm inaltime si 19 kg! | Cuttingart News Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s