Nu ne vom opri aici (modificat)…

… si vom continua cu tratamentele atat din tara cat si din strainatate. Se stie ca progresul lui Stefanut a fost in ultimii doi ani (2008-2010) foarte mare. Am imbinat practicile specialistilor cu experienta de la centrul de recuperare „Micul Print” din Brasov (pentru care multumim din suflet si cerem intelegere), a terapeutilor cu care facem in particular tot in Brasov,  iscusinta educatoarelor si a psihopedagogilor, hidroterapia, hipoterapia, stimulentele medicamentoase,  bicicleta si terapia cu animale, cu terapia intensiva din Ucraina si cea din Budapesta. IMPREUNA au dat rezultate.  Ne bucuram si suntem recunoscatori tuturor. Insa, ca sa nu intrerupem acest progres, toate aceste terapii trebuie sa continue. Fiindca cea din Ucraina este cea mai costisitoare dar si cea in urma careia se vad  imediat rezultate, suntem nevoiti sa cerem sprijin financiar de la cei ce vor sa ne ajute.

Am si plecat....

Programarea de acolo deja o avem (aici), ar mai fi nevoie de banii pentru tratament. Pretul pentru o alta perioada benefica lui Stefanut, care, cu ajutorul lui Dzeu, l-ar face si mai bine,  este de aprox 3500 euro. O parte din bani s-au strans (vezi pagina Multumiri).

P.S. Am modificat acest articol pentru o mai buna intelegere a intentiilor noastre. Recuperaera lui Stefanut este cea mai importanta pentru noi, de aceea cerem intelegere si sprijin. In ultimii doi ani in jur de 20 000 euro am dat pe tratamente si a meritat. Au fost si banii nostri munciti si ai familiei si rudelor, dar majoritatea din donatii si sponsorizari. Altii dau acesti bani pe un singur tratament in China (de ex) si rezultatul poate fi nul (uneori). Noi insa avem schema aceasta pe care am aplicat-o si care da roade. Si asta conteaza. Multumim!

:-*

Reclame

5 gânduri despre „Nu ne vom opri aici (modificat)…

  1. Pingback: “Inscrie pentru Stefanut” « Stefanut's Blog

  2. Boboc Camelia: Ulmeanu fanica: Te rog da mai departe…”ofer gratis pt.copil 2 ani proteze si ghetute ortopedice tel.0766396764 sau 0314221410 poate cuiva ii va prinde bine informatia”…….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s