In ghips…

Salutare si pe scurt despre „uriasul” picior ghipsat al lui Stefanut.

Nu e usor, au trecut trei zile de la ghipsare si deja suntem in urma cu somnul 😀 Au inceput mancarimile pe sub „cizmulita”, miorlaielile si protestele. Dar mergem inainte, cu rabdare si incredere ca este spre binele piticului. Ca sa-l incurajam, a primit muulte autografe, mesaje si desene pe ghipsulet, a primit deja multe vizite de la rude, prieteni…

Drumul a fost placut, Stefan a fost pregatit dinainte ca mergem la un doctor care-i va pune o cizmulita pe care vor desena cei dragi lui muuuulti caluti (deocamdata am desenat doar eu calut 😀 dar nu e tarziu pt doritori ;)) asa ca el a fost incantat de idee. Si mai incantat a fost de masina unchiului sau, Nick si scaunelul varului Mihaita. L-au dus si l-au adus in siguranta si comfort si le multumim mult pentru asta. Am avut si compania bunicilor deci totul a fost si mai placut.

Imobilizarea in aparatul ghipsat a durat mult mai putin decat ne asteptam. Cu o punga de bombonele gumate, Stefi a stat linistit si Dl. Dr Cosma impreuna cu asistentul si-au vazut linistiti de treaba. Rezultatul se vede in poza.

Promit ca revin curand cu mai multe detalii si povestioare, acum mai trec „in revista” ce are si ce n-are voie Stefi sa faca. Nu are voie sa mearga 😦 , sa calce pe picior (nici in piciioare si nici in genunchi) pentru ca este riscul sa se sparga ghipsul, nu are voie sa faca baita, decat dus si cu ghipsul bine acoperit in punga. In schimb, poate sta pe scaunel, pe pat (sezand), pe burtica, chiar si pe olita… Se poate rostogoli in voie, tara pe burtica, etc. Un lucru e cert. Este mult mai „cumpatat” si datorita faptului ca nu mai alearga de colo-colo, este mult mai preocupat de colorat, „citit”, tv, desene, jucarii si jocuri cu manutele, intr-un cuvant,  ergoterapie. Deci, se vindeca si piciorusul, isi „hraneste” mult mai mult si creerasul.

Asteptam prietenii in vizita (am intrerupt si gradi si logopedia),  asteptam si multe idei de jocuri „in casa”, cantecele,  poezioare, orice.. avem mare nevoie acum.  Multumim!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s