O alta interventie cu succes!

Dragi nostri,

La mijlocul lunii am fost internati in Spitalul Sf. Constantin din Brasov, pentru o mare reusita! Spun „reusita” pentru ca nu credeam ca se poate face lucrul asta in Romania zilelor de azi. De catre nimeni.

Stefan si noi, am avut sarbatori mai linistite si mai frumoase. Aceasta datorita Doctorului Sorin Sabau, medic primar, sef sectie O.R.L,  care impreuna cu medicul primar Luminita Campeanu, sef sectie Anestezie si Terapie Intensiva si cu domnul audiolog Cristian Grigorita au format o echipa minunata. Vineri, in 16.12.2011, Stefan a fost operat de polipi si tratat de otita seroasa sub anestezie generala.

Dupa interventia chirurgicala a fost supus la o serie de teste audiometrice obiective (TOAE, ABR, ASSR).

In tot acest timp a fost sub anestezie generala, foarte bine supravegheat si monitorizat. In urma investigatiilor audiometrice i s-a pus diagnosticul de hpoacuzie medie bilaterala, insa faptul ca a avut polipii mari ar putea influenta intr-o oarecare masura gradul pierderii auditive.

Speram ca pe viitor sa beneficieze de aparate auditive care îi vor fi de ajutor in achizitia limbajului. Doamne ajuta! Si multumiri intregii echipe din cadrul Spitalului Sfantul Constantin Brasov.

Dupa interventie Stefan si-a revenit complet, amandoi (el si eu, mama lui) fiind spitalizati trei zile in conditii foarte bune si cu un personal amabil si profesionist. Multumim acestor doctori minunati si chiar daca s-a incheiat acea campanie PRoTv, noi tot le spunem fiecaruia in parte „Doctore, esti un erou!”.

Ca sa fie treaba si mai frumoasa, totul, dar TOTUL a fost platit din fondurile Fundatiei spitalului.  Multumim, sunteti deosebiti! Brasovul se mandreste ca va are!

Reclame

Un gând despre „O alta interventie cu succes!

  1. Asta pentru ca ati fost mediatizati..noi nu am avut sansa asta si din nefericire toti medicii pe care i-am intalnit au fost ordinari..si in comportament si profesionalism..:(baietelul meu de patru ani are paralizie cerebrala si dipareza spastica..si nu ne ajuta nimeni cu nimic…doare..si e cumplit de fiecare data cand il privesc…sunt atat de neputiincioasa pentru el..:((

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s