2% pentru Stefanut

Cum spuneam si in postul precedent, avem Asociatie umanitara. Datele de identificare sunt in bara din dreapta a blogului, fiind mereu vizibile pentru toti cei ce vor sa ne ajute.

Astfel,

  • Daca esti platitor de impozit la stat, ai dreptul de a redirectiona 2% din impozitul pe venit din anul precedent (2011) unui ONG, prin formularul 230. Iar daca vrei ca acesti bani sa nu mearga la stat, ci sa-l ajute pe Stefanut sa fie mai bine, noi iti multumim si te invitam sa urmaresti pasii de mai jos:

Fa click pe FORMULARUL 230, listeaza-l si completeaza la Sectiunea 1 datele tale personale, apoi pune data si semneaza-l. Pana in mai (nu stim inca data exacta) trebuie depus la Circumscriptia Fiscala din orasul de care aparti. Daca ne cunosti personal ni-l poti inmana, daca nu ai chef sa mergi la Fisc si nu ni-l poti aduce personal, il poti scana completat si trimite pe email la una din adresele: stefi77@gmail.com, raul_stefan@yahoo.com .

  • Daca ai venituri din drepturi de autor, din cedarea folosintei bunurilor sau esti medic, avocat, I.I, pfa, .. foloseste  Declaratia_200 (4 pagini) pentru a ne ajuta.
  • Pentru societati se  poate directiona pana la 31.12.2011 din impozitul datorat pt anul trecut (adica se mai poate cash acum, avem chitantier) cea mai mica suma dintre 3 la mie din cifra de afaceri si 20 % din impozitul pe profit.

https://helpstefanut.wordpress.com/donatii/baza-legala-pentru-donatii/

Va multumim!

Reclame

3 gânduri despre „2% pentru Stefanut

    • Multumim, acum este ceva mai bine dupa operatia de polipi. Imita adultii mai mult in vorbire si se straduieste sa spuna cuvinte noi. Deocamdata reuseste doar monosilabice dar face multa terapie si trebuie sa porneasca odata si odata. In martie speram sa-l mai ducem o data si la terapie fizica, adica in Ucraina. Este bine in general.

  1. Pingback: Epilog la #AcousticBloggers no 3 | Pagina personala Marius Matache

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s