Codrin Ardeleanu il ajuta pe Stefanut

LICITATIE PENTRU STEFANUT

„Dragi prieteni,

Au trecut trei luni de cand Codrin nu mai este impreuna cu noi, desi este in gandurile, discutiile si toate intalnirile noastre. A fost o incercare crancena pentru familia lui, dar si pentru noi, prietenii lui. Suntem inca marcati adanc de tot ce s-a intamplat.

Pe langa faptul ca a fost un prieten extraordinar, Codrin Ardeleanu a fost si un scafandru care a investit mult si cu pasiune in hobby-ul lui. Multi dintre noi am discutat in perioada asta ce s-ar putea face cu echipamentul lui. Incet-incet, s-a conturat ideea de a organiza o licitatie, iar banii stransi sa fie trimisi unui copil aflat la nevoie, nascut in aceeasi zi cu Codrin.

Cristi, fratele lui, a gasit puterea sa puna in practica ideea aceasta. Dupa multe cautari, a intrat in legatura cu parintii lui Stefan Radulescu, un baietel de 5 ani, nascut tot pe 28 mai.”

Am tinut sa citez aceste cuvinte scrise cu atata grija de domnul Razvan Moldovan, administrator si reprezentant al Comunitatii SCUBABOARD din Romania, care s-a implicat si a reusit sa uneasca membrii forumului si totodata prietenii celui ce a fost Codrin Ardeleanu, pentru a ne ajuta.

Suntem totodata onorati si recunoscatori ca i-am cunoscut pe toti acesti OAMENI, pe Dl. Codrin chiar daca post mortem.  Au daruit si astfel au reusit sa stranga pentru sedinta din martie a lui Stefanut in Ucraina mai bine de 7 000 lei si ne-au dat inca sperante de mai mult. Multumim familiei domnului Ardeleanu, in special fratelui, domnul Cristi Ardeleanu, cel ce ne-a sunat si, desi ii era foarte greu sa vorbeasca si sa se ocupe de asta, a reusit sa ne ajute.  Multumim domnului Razvan Moldovan pentru buna organizare si cuvintele frumoase, prietenilor si tuturor celor implicati in aceasta licitatie pentru Stefanut!

Dumnezeu sa va dea inzecit inapoi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s