Stefanut, mai puternic!

Bine v-am regasit! Ne-am intors cu bine acasa si .. mai bine! Tratamentul a prins si de data asta si Stefanut a facut deja progrese.

„Trebuie sa fiti constienti ca aici nu se fac minuni. Insa copilul creste, este momentul sa se stabilizeze conditia lui fizica si astfel organismul va fi mai puternic in a evolua si pe plan psihic si implicit, al vorbirii.  Trebuie sa reveniti, caci deja o parte este recuperat…” acestea au fost cuvintele Prof. Dr. Koziavkyn (fondatorul clinicii cu pricina) cand am fost in audienta pentru a ne lamuri in ce stadiu se afla Stefan acum. Aceeasi a fost si parerea doctoruluii Bogdan, care ne recomanda repetarea la 4-5 luni a tratamentului. Insa pana atunci asteptam progresele cu care ne-a tot obisnuit Stefanut al nostru..

Putem spune cu mana pe inima ca voi, prin frumoasele acte de donatie ati reusit sa ne bucurati vazandu-l pe Stefan mai aproape de sanatate! Caci pentru asta ne straduim si, cand o creste si va constientiza (speram noi) trecutul lui, sa-i putem spune „fiule, noi am facut tot ce ne-a stat in puteri sa te facem bine”. Iar voua va vom fi mereu recunoscatori!

Am intalnit in Ucraina romani care ne-au facut sa simtim ca blogul asta nu e doar pentru noi, pentru Stefanut. Am fost foarte miscati de multumirile lor pentru informatiile si detaliile gasite aici si ne bucuram sa stim ca putem face bine si altor copilasi bolnavi, doar impartasind din experienta noastra.  Mai mult ca sigur ca toti cei 3  ingerasi (Natalis, Mateea si Mihaita) vor fi bine intr-o buna zi, cu voia lui Dumnezeu si multa incredere in ei din partea parintilor si a celor apropiati. Caci de asta au nevoie piticii pentru a deveni puternici. De dragoste, incredere, socializare, respect si multa grija. De restul se ocupa ei.

La fel cum „s-a ocupat” Stefan si de data asta in Ucraina si a invatat sa fie mai independent, sa raspunda mai repede cand este chemat sau cand i se dau sarcini de facut, sa fie mai puternic (atat fizic cat si psihic)  si cu un echilibru mai bun (aici isi au meritul si sedintele Dlui Kovacs de la Clinica Sante Vie la care Stefan merge bisaptamanal si caruia ii multumim din suflet). Avem sperante ca maine vom primi aparatele auditive cu care auzul va deveni calitativ mai bun si sansele sa-si dezvolte limbajul se vor mari considerabil. Ajutat, bineinteles, de dna psihoterapeut si logoped, Angela Timus. Dar despre asta in alt post..

Va iubim!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s