Stefanut cu aparate auditive

Astazi am fost cu totii incantati ca Stefan a acceptat apratele auditive pe ambele urechiuse, cu mici proteste care se accepta pentru inceput… In timpul sedintei de logopedie  de astazi, dna Angela (careia ii multumim foarte mult pentru rabdare si munca depusa) din cadrul Centrului de Hipoacuzic Brasov, a reusit sa il convinga pe Stefanut sa nu dea jos aparatele timp de aproape o ora (ocupandu-l atentia si concentrarea catre diverse jocuri si activitati). Pentru a se obisnui micutul cu ele, protezele trebuiesc purtate treptat (dupa sfatul si indrumarea dlui audiolog Cristian Grigorita de la SPitalul Sf. C-tin Brasov), initial cate 15-20 minute zilnic, apoi jumatate de ora, etc. Insa Stefanut a reusit din prima sa le poarte o ora, ceea ce e f bine. Ce m-a impresionat ieri si vreau sa va impartasesc si voua, a fost bucuria lui de a fi ca si ceilalti copii din grupa de hipoacuzici (adica sa aiba si el aparate de-alea..), mai ales ca si Cristi (Titi in limbajul lui Stefanut), prietenul lui, care poarta toata ziua aparatele, fara nici o problema.  Poate ca asta il va ajuta sa le accepte mult mai usor in viitor. Mai ales ca Cristi a inceput sa si vorbeasca si sper ca asta sa se intample curand si cu Stefanut al nostru. Doamne Ajuta!

Multumim fiecarei doamne educatoare in parte, de la clasa de hipoacuzici, pentru rabdarea, profesionalismul si grija ce le-o poarta acestor copilasi si lui Stefanut. Multumim Dlui Cristi Grigorita, audiolog la Spitalul Sf C-tin Brasov, pentru aparate si pentru faptul ca ni le-a dat „pe caiet”, pentru a incepe mai repede terapia. Cu cat le poarta mai repede cu atat sansele sa vorbeasca sunt mai mari. Costul aparatelor este de 5.586 lei, din care suma de 1.858,8 lei este decontata de CASJ Brasov, 728 lei este discount-ul din partea Spitalului (multumim frumos), iar 3.000 lei ar mai fi de plata.

Pentru a ne veni in ajutor si pentru ca sunt niste oameni si blogeri minunati, Marius Matache si ForeverFolk.com vor organiza un „spectacol cu suflet” pentru Stefanut. „Acoustic Bloggers no. 3” va avea loc pe 25 aprilie a.c in Joy Pub din Bucuresti, incepand cu ora 20,30.  Suntem coplesiti de emotie si le multumim din suflet inca de pe acum. Banii ce vor fi stransi ne vor ajuta sa achitam apratele auditive ale lui Stefanut si sa il mai ducem o data in Ucraina la tratament (urmatoarea programare acolo o avem in august).

Va urma…

Reclame

3 gânduri despre „Stefanut cu aparate auditive

  1. Pingback: Epilog la #AcousticBloggers no 3 | Pagina personala Marius Matache

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s