O noua terapie alternativa eficienta – Tomatis

Terapia Tomatis – antreprenoriat medical

Pentru astăzi aduc în atenţia voastră un început antreprenorial din zona medicinii alternative. O direcţie fructuoasă de investiţii întrucât publicul general este din ce în ce mai interesat de terapii medicale alternative. Adică terapii care în complementaritate cu medicina obişnuită rezolvă diferite afecţiuni şi pot îmbunăţi semnificativ nivelul de viaţă al unei persoane.

Mozart-centru de terapie prin audiţie foloseşte terapia Tomatis pentru îmbunătăţirea puterii de concentrare, abilităţii de comunicare, calităţii vocii precum şi creşterea încrederii în propriile puteri.

Aceasta terapie este utilizată deja în 600 de centre din întreaga lume, iar personalităţi ca Gerard Depardieu sau Maria Callas au folosit-o cu succes.

Mă aştept ca acest centru să cuprindă şi alte terapii medicale alternative care să acopere o gamă largă de beneficii în domeniul sănătăţii. Şi cred că ar putea exista diverşi specialişti într-un anumit domeniu medical alternativ care să devină parteneri ai acestui centru.

Detalii despre terapia Tomatis puteţi găsi atât pe situl Centrului Mozart cât şi în interviul apărut astăzi pe situl 121.

Succes Mozart! Şi la o cât mai firească dezvoltare!

 

Reclame

2 gânduri despre „O noua terapie alternativa eficienta – Tomatis

  • Multumim de intrebare, Robi. Stefanut se recupereaza dupa o bronsita urata de o saptamana.
   In rest, mult a fost, putin a mai ramas.. fizic este bine (cu piciorusul stang are ceva probleme mai nou), de inteles ne intelegem perfect, daca ar si vorbi am putea spune ca am reusit. Insa mai avem de tras.. cautam terapii sa-l ajute sa vorbeasca si sa recupereze psihic, insa banii si distanta ne sunt o mare piedica si ne face sa mai asteptam putin, si inca putin…
   Totusi, cu ce avem aici incercam sa il stimulam cat mai mult sa nu fim nevoiti sa batem pasul pe loc.
   Multumim pentru tot ajutorul de la AISS, sanatate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s