Micutii de la Centrul de Recuperare Hipoacuzici Brasov

Vin sarbatorile si minunata echipa a Doamnelor Educatoare (scriu cu majuscule pentru ca au tot respectul si toata aIMG0607Admiratia mea) de la Centrul de Recuperare Hipoacuzici Brasov s-au  gandit sa continue  o campanie foarte frumoasa de strangere banuti pentru copilasii de acolo. Si bine au facut.

In incinta Gradinitei nr. 9 din Brasov, de pe str. Aurel Vlaicu nr. 26 B, la etaj, se afla masuta frumos impodobita cu ingerasi, oameni de zapada, Mos Craciun in diferite forme, braduti si tabloute de sezon… toate acestea putand fi luate acasa, in schimbul unei sume de bani, bani ce ii vor ajuta pe copilasii de acolo sa mearga si ei o data pe an in excursie.

SiIMG0608A ca sa vedeti cat de mare e bucuria pe care oricare dintre voi le-o puteti oferi, anul trecut, in urma unei campanii asemanatoare,  au fost in excursie, chiar de Ziua Copilului, la Muzeul „Antipa” din Bucuresti. Au avut chiar si un tort urias cu care au serbat ziua lor, a copiilor. Bucuria de pe chipurile lor o puteti vedea aici.

Si tot pe pagina de Facebook sau pe site-ul lor puteti gasi date de contact pentru a face oricand o donatie in bani, jucarii, hainite,  rechizite, orice…

IMG0609A

Sarbatori Fericite !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s